Jabeau Hairstyling

 

Nieuws:

Eindelijk na dat de overheid de salons in december weer had gesloten mogen we dan eindelijk weer vanaf 3 maart 2021 open.

Aangezien alles volgens afspraak moet kunt u ons bellen, appen, mailen of via deze site een berichtje achter laten.

Lieve klanten,

Vandaag zijn door de overheid weer aangescherpte maatregelen getroffen. Eén van deze maatregelen is het dringende advies aan kapsalons om te sluiten.

Voor mij is dit, na een lange tijd van twijfelen, wikken en wegen en voorál slapeloze nachten, reden om mij aan dit dwingend advies te houden.

Tot 6 april zullen wij in ieder geval gesloten zijn. Ik hoop dat wij zo kunnen bijdragen aan het afremmen van dit vreselijke virus. 

Deze keuze is een vreselijke keuze, maar is de enige juiste keuze om onze klanten en iedereen die ons lief is, gezond te houden.

Wij hopen jullie snel weer te zien!!

Blijf gezond en let op elkaar ... ♥️🙏
Liefs, Peggy , Agnes  en Elena ♥️ NIEUW PRODUCT:

Saving ordinary humans from themselves 

evo® is een innovatieve, professionele haar en beauty producten fabrikant met individualiteit en integriteit; een fabrikant die de waarheid spreekt!

Geboren uit de wens om een exclusieve professionele (kappers) productenlijn te produceren (en niet te verkopen als het antwoord op het leven)

evo® steps outside the normal realm of truth-stretching invention in a wake up and smell the coffee crusade of twisted honesty”- om mensen aan het denken te zetten. Vandaar ook de slogan, “saving ordinary humans from themselves”

evo® verpakkingen barsten van de persoonlijkheid.

Luxe producten die vrij zijn van gluten, sulfaten, parabenen, dea, tea en propyleenglycol. evo® producten geven professionele resultaten en behouden tegelijkertijd het respect voor het milieu.

Er zitten geen onnodige, overbodige ingrediënten in; geen denkbeeldig technologieën, geen fabeltjes, geen trucs, geen illusies. 

Alle ingrediënten in evo® formuleringen hebben een functie; niets wordt

alleen toegevoegd om het het etiket mooier te laten klinken.evo® is found wherever good hairdressers are stocked

evo tools

customised colour maintenance


Fabuloso pro
 

Is een bijzonder kleurproduct in een verzorgende conditioner. Het laat de directe kleurpigmenten achter in de buitenste laag van de haarschacht zonder gebruik te maken van ammonia en peroxide. Dit betekent dat het product het haar niet kan ‘oplichten’, maar het dus ook niet beschadigt. Fabuloso pro verzorgt het het haar juist, doordat je de kleurpigmenten mixt met een conditioner.

Fabuloso pro colour intensifiers 

Mix de negen (chocolate, orange, yellow, blue, violet, green, red, preëren en zwartHoe lichter de haarkleur is voordat je Fabuloso pro aanbrengt, des te intenser het uiteindelijke resultaat. De kleur houdt 8 tot 16 wasbeurten (afhankelijk van de tint en de haarkwaliteit). Met Fabuloso pro kun je alle kleuren mengen die je maar kunt bedenken zonder dat je meteen aan een bepaalde kleur vastzit. Je klant kan dus optimaal met haar kleur variëren en experimenteren!

Gepersonaliseerde kleur conditioner

Ook voor na een kleurservice in de kapsalon is er een repair of volume conditioner voor thuis in een verkoopverpakking van 250 ml.